Monday, December 27, 2010
Oasyien Areshikin_
Harapan sy untuk tahun 2011...
harapan sy ingin menjadi lebih baik dr sebelumnya
dan New Chapter lebih mantop di tahun 2011

Takayun_
" Cak!! hai!! takayun mengucap selamat kepada semua...semoga azam korang pada tahun 2010 tercapai..mana yg tak tercapai sila la masukkan dalam list untuk tahun 2011 balik ok..pada sesiapa yang nak kawin or bertunang pada tahun 2011 sila la book dgn NewCapter_ ok!! waa!! sempat lagi wat iklan nie...azam takayun untuk tahun nie ada yg tercapai n ade yang tak..untuk azam tahun depan takayun nak majukan lagi diri yang dah maju sikit ni..ok la ye takayun nak ucapkan SELAMAT TINGGAL TAHUN 2010 dan SELAMAT TAHUN BARU dalam english HAPPY NEW YEAR see yaa!!!"

Apiz_
utk thun 2010..from zero 2 hero..
2011 nye..good luck NC..hahahaha.

Balthazar_
ASSALAMMUALIKUM...
Tarik nafas..hembus..tarik nafas..hembus...
kejap jer setahun berlalu...januari muncul kembali...umor pn dh nk bertmbah...mcm2 dah berlaku dlm idop aku.smua mngajar aku tuk faham ape dunia dan mngajar mcm mane nk lalui...ade sedih,ade gumbira,ade bosan,ade sibok....smua pekara yg brlaku akan jd cebisan memori yg akan disimpan dlm hard disk otak aku...
Pasni masuk tahun 2011...aku nk bukak cerita baru...cube perbaiki ape yg perlu.aku tak sempurna dan perlu bnyak belajar lagi..time ksih kt kwn baik aku akhmal dan tidak luper pd mr apiz, ekin,cik laut(lama mnyepi),shafeeq mustapha dan ahli2 New Chapter smua...
Aku harap NEW CHAPTER ni akan terus berkembang dan mnjadi organisasi yg besar dan berjaya seiring ngan CT dan KUKU BS wlaupn aku tiada bersama NC..mne la tau...kite hanya mrancang..gud luck pd semua CREW NEW CHAPTER.....
SELAMAT MNYAMBUT TAHUN BARU...

Silveray_
2010 : 'ko dh byk berubah NC'..
2011 : 'moga korg mkin REVO'..
2010 kata pegi, 2011 kata mari..
gd luck NewChapter_ Revolution Photography

Art'Deck_
slm sejahtera & salam 1 malaysia kpd sume senpai2 NEW CHAPTER, bloggers & readers sume..
menjelang detik 2011 ini sy m'harapkn agr hr2 yg m'dtg lebih baek dr sebelum ini utk sy & semua crew NEW CHAPTER..
hoping that all of the NEW CHAPTER crews & also d'others always supporting me in my new photography world..
be the best, among the best, for the best!
peace & love.

Sapid_
sy berazam pada tahun 2011 usaha sy utk memantapkan skill photography sy bertambah2 dan menjadikan family NC crew sbg tmpt rujukan dan mengasah bakat sy...saya sayang NC crew.






Wednesday, December 15, 2010








Sunday, October 31, 2010



Thursday, August 26, 2010

members of newchapters..sume nye gila+masok air+sengall..hahaha yg amik gmba ni je ok..haha
1st photo by newchapter..location sktr seremban..

Search

Loading...

About Me

newchapter crewz_
*oasyien areshikin_ *seagurlzs_ *apiz_ *silveray_ *balthazar_ *takayun_ *fadDil_ *adeq_ *hash_
View my complete profile